Quint van den Esschert

Oprichter en mede-eigenaar

Ontmoet visionaire oprichter en mede-eigenaar Quint. Met een hart dat klopt voor unieke smaakcombinaties en een passie voor perfectie, begon Quint zijn onderneming met een droom: Mensen verrassen en verwennen met onvergetelijke smaken. Zijn eindeloze toewijding is de drijvende kracht achter onze successen.

Lees meer →

Marijn van de Groep

Mede-eigenaar

Marijn, onze getalenteerde mede-eigenaar, is een ware kenner van de patisseriekunst. Zijn liefde voor het ambacht en oog voor detail vullen ons team perfect aan. Samen met het team van Quint Patisserie zet Marijn zich altijd voor de volle 100% in om onze producten naar een hoger niveau te tillen. Verbluffende smaakcombinaties en elegante presentaties? Marijn regelt het.

Lees meer →

Leoni Eisenberger

Productiemedewerker

Midden in het kloppende hart van onze patisserie vind je Leoni, onze meesterlijke productiemedewerker. Met een scherp gevoel voor precisie en een vurige passie voor bakken zet Leonie onze dromen om in heerlijke realiteit. Iedere creatie die Leonie maakt is een kunstwerk op zich, en dat proef je.

Lees meer →

Frederique Drees

Social media manager

Maak kennis met Frederique, de stem achter onze ambachtelijke producten. Met een camera in de ene hand en een bonbon in de andere, brengt Frederique de magie van onze patisserie tot leven. Dankzij haar creatieve geest en passie voor social media, blijf je op de hoogte van al onze heerlijke updates en speciale acties.

Lees meer →

Michiel Arendsen

Chauffeur

Achter het stuur van onze smakelijke onderneming vind je onze betrouwbare chauffeur, Michiel. Met een glimlach op zijn gezicht en een passie voor punctualiteit, zorgt Michiel ervoor dat onze heerlijke creaties veilig en op tijd bij jou aankomen. Dankzij zijn toewijding aan zowel de producten als onze klanten, is Michiel een onmisbaar onderdeel van ons team.

Lees meer →