Wat ons bij Quint Patisserie verbindt, is onze diepgaande passie voor het ambacht van werken met chocolade en alles wat met patisserie te maken heeft. Door simpelweg onze passie te volgen, hebben we van onze hobby ons werk gemaakt. Doen wat we het liefst doen en de lekkerste handgemaakte producten maken; dat is waar het bij Quint Patisserie om draait.

Quint Patisserie is tevens een bewijs van de prachtige mogelijkheden die voortkomen uit moeilijke omstandigheden: Het is namelijk ontstaan tijdens de lockdown in 2020. Oprichter Quint en mede-eigenaar Marijn waren destijds werkzaam in de horeca, maar toen deze sector tijdelijk sloot ontstond er tijd en ruimte voor hun gezamenlijke passie: Patisserie!

Quint: "Tijdens de lockdown heb ik me helemaal op het bewerken van chocolade gestort. Door technieken te proberen en met smaakcombinaties te spelen ontstonden de mooiste bonbons. Voorzichtig ben ik begonnen met het verkopen van deze bonbons, maar dit liep al heel snel zo hard dat het letterlijk naar meer smaakte. Ik heb in het verleden bij verschillende sterrenrestaurants gewerkt waar ik de kunst van het ambacht heb geleerd. Nu was de tijd gekomen om dit zelf, en in mijn eigen praktijk, tot leven te brengen."

Marijn: "Vanaf de eerste bonbon die Quint uit zijn geïmproviseerde werkruimte toverde ben ik betrokken geweest. We hebben een soortgelijk pad bewandeld in de horeca waardoor we over een goed ontwikkelde smaak en gevoel voor kwaliteit beschikken. De samenkomst van onze persoonlijkheden en vaardigheden bleek een schot in de roos. Inmiddels zijn we beide trotse eigenaren van Quint Patisserie en werken we iedere dag met heel veel plezier om de lekkerste producten te creëren, zowel voor zowel bedrijven als voor consumenten."

 

over-quint-patisserie