Mijn account
ZOMER ALERT - Wanneer de temperatuur buiten boven de 20graden is, kunnen wij helaas geen chocolade meer versturen. - u kunt uiteraard wel afhalen
Zoek

Over Quint Patisserie

Wij, Quint en Marijn, van Quint Patisserie zijn gek op alles wat met chocolade en patisserie te maken heeft. We hebben letterlijk van onze hobby ons werk gemaakt en onze passie gevolgd. Doen waar wij van houden en overheerlijke producten van hoge kwaliteit maken, daar draait het bij ons om.

Quint Patisserie is ontstaan tijdens de lockdown in coronatijd. De horeca, waar oprichter Quint en mede-eigenaar Marijn werkzaam in waren, werd tijdelijk gesloten en dat gaf ruimte en tijd voor hun hobby: Patisserie.

Quint: “Tijdens de tweede lockdown ben ik begonnen met het maken en verkopen van bonbons. Dit liep zo hard, dat ik dacht hier wil ik meer mee doen! Op mijn 15e ben ik begonnen als afwasser in de Horeca. Ik was werkzaam in een hoger segment en hier is mijn passie voor koken begonnen. In de loop der jaren heb ik in verschillende sterrenrestaurants gewerkt. Tijdens dit werk ontdekte ik mijn liefde voor patisserie. Ik kan nu mijn eigen ding doen en mijn passie met jullie delen met Quint Patisserie!”

Onze ervaring in de horeca geeft ons een goed ontwikkelde smaak én gevoel voor kwaliteit. Dat is wat Quint Patisserie uniek maakt. Sinds de oprichting zijn we enorm gegroeid. Marijn is er vanaf het begin af aan bij geweest. Na onze eerdere samenwerking in een restaurant is Marijn bij Quint Patisserie gekomen. Allereerst voor een paar dagen, maar al snel werd dit steeds meer. Wij zijn nu beiden eigenaar van Quint Patisserie en we zorgen ervoor dat jullie de lekkerste producten mogen ontvangen. We doen dit met veel plezier en hopen dat jij hier net zo van geniet!

over-quint-patisserie