Om onze producten te kunnen maken is het erg belangrijk dat we alleen de beste ingrediënten gebruiken. De chocolade van Valrhona past erg goed bij onze manier van werken. Het merk zet zich in voor duurzaamheid en kwaliteit en dat vinden wij erg belangrijk.

Duurzame Chocolade

Het hele proces van Valrhona chocolade is gericht op duurzaamheid en eerlijke handel. Zo plukken de boeren alleen de beste kwaliteit cacaobonen, met een zo laag mogelijke impact op het milieu. Zij strijden tegen ontbossing en zorgen van plantage tot product voor een minimale belasting van de natuur. Naast duurzaamheid zet Valrhona zich in voor eerlijke lonen voor de boeren. Dit vinden wij erg belangrijk en wij werken daarom graag met hun chocolade.

cacao-valrhona

Valrhona heeft een B Corp-certificering. Dit is een internationale erkenning voor bedrijven die zich inzetten voor mens en milieu.

Onze Valrhona producten

Van bonbons tot macarons, voor ieder product werken wij met deze kwalitatieve chocolade. Neem onze chocoladerepen of bonbons, gemaakt van verschillende soorten Valrhona chocolade en vaak in combinatie met uitdagende smaken. Voor onze truffels gebruiken wij niet alleen de chocolade maar ook het hoogwaardige cacaopoeder van Valrhona. Ook maken wij vullingen voor de macarons van deze chocolade en hebben wij diverse andere lekkernijen voor iedere chocolade liefhebber.

Naast het gebruik van duurzame Valrhona chocolade, zetten wij ons zelf ook in voor duurzame productie. We werken zoveel mogelijk met milieubewuste materialen. Naast de chocolade werken wij met verse ingrediënten en zo min mogelijk suiker.

Ben je benieuwd naar ons assortiment of heb je vragen?

NEEM CONTACT OP